Programa

Paverskime Jūsų šventę nepamirštama! Mes siūlome kelias skirtingas švenčių programas, kurios neabejotinai patiks vaikams.
Esant poreikiui, galime sukurti ir pritaikyti unikalią programą pagal Jūsų vaiko pomėgius.

Darželio išleistuvių programos:

Piratų lobis

Kviečiame į nuotaikingą kelionę po užduočių kupinas salas. Šioje programoje išmoksite piratų šokio, žaisite žaidimus ir surasite paslėptą lobį!

Iki 25 vaikų, nuo 4 iki 8 metų.

Pagrindinės programos

Išleistuvės su Maja ir Taja

Prieš žengiant į naują gyvenimo etapą – sugalvok norą ir palydėk jį į saulę! O kad noras išsipildytų, pirmiausia įveik tris svarbias užduotis!

Iki 25 vaikų, nuo 5 iki 10 metų.

Linksmadienis!

Aktyvi ir linksma programa, po kurios prakaitas nuo ausų lašės net patiems didžiausiems nutrūktgalviams! Mankštinsimės, žaisime ir šoksime.

Iki 100 vaikų, nuo 4 iki 12 metų.

LAISVO STILIAUS PROGRAMA

Trukmė – nuo 1 val.

Smagi programa su pasirinktu personažu Jūsų šventės vietoje: žaidimai, šokiai, veidukų piešimas arba laikinos tatuiruotės, balionų lankstymas ir torto ceremonija pabaigoje. Programą galime koreguoti pagal Jūsų poreikius bei įtraukti papildomų pramogų!

GIMTADIENIO SVEIKINIMAS

Trukmė – 15 min.

Net jeigu švenčiate mažame šeimos ratelyje, vis tiek galite nustebinti jubiliatą jo mylimo personažo apsilankymu namuose. Susipažinsime, pasveikinsime, kartu nusifotografuosime, padėsime sugalvoti gimtadienio norą ir užpūsti žvakutes ant torto!

ŠVENTĖ MAŽIAUSIEMS

Trukmė – nuo 1 val.

2-3 m. vaikams skirta šventinė programa – muilo burbuliukai, piešimas rankomis, mini žaidimai ir šokiai su Jūsų pasirinktu personažu! Nedrąsiausių vaikučių tėveliams rekomenduojame įsitraukti į šventės pramogas kartu su savo vaikais.

VAKARĖLIS SU TREČIADIENE

Trukmė – nuo 1 val.

Kartu su visų pamėgta Trečiadiene (Wednesday) šoksime jos mėgstamą šokį, žaisim vakarėlio temai pritaikytus žaidimus, puošim plaukus tamsiais blizgučiais ir užsiimsime kitomis smagiomis veiklomis!

BARBĖS PROGRAMA

Trukmė – nuo 1.5 val.

Programa su stilingąja Barbe! Daug rožinės spalvos, balionai, plaukų dažai, mergaitiškas makiažas, blizgios tatuiruotės, šventės tematikai pritaikyti žaidimai ir jau įskaičiuota rožinė cukraus vata!

PIRATŲ LOBIO SALA

Trukmė – nuo 1 val.

Kartu su mūsų linksmaisiais piratais pasinersite į lobio paieškas. Keliaudami po įvairias salas šoksite, siųsite laišką butelyje bei padėsite įveikti pakeliui užklupusius iššūkius, kurie nuves paslėpto piratų lobio link! Arrrr!

PRINCESIŲ GIMTADIENIS

Trukmė – nuo 1 val.

Šventė skirta mažosioms damoms, svajojančioms tapti princesėmis. Dažysime plaukus blizgučiais, puošimės ryškiomis tatuiruotėmis, mokysimės princesių šokio, lankstysime balionus, įšventinsime jubiliatę į princeses.

ŠVENTĖ LEDO ŠALYJE

Trukmė – nuo 1 val.

Ledo šalies paslaptis įminti padės mylimi personažai – žaisime žaidimus, darysime blizgančias tatuiruotes, dėliosime milžinišką dėlionę, bei puošime jubiliatui skirtą didžiulę sveikinimų snaigę!

DINGUSI PATRULIŲ DOVANA

Trukmė – nuo 1 val.

O, ne! Kažkur pradingo gimtadienio dovana, kurią šuniukas patrulis atsinešė į gimtadienio šventę! Norėdami surasti ją, turėsime įveikti kelias linksmas užduotis!

LINKSMADIENIS

Trukmė – 40 min.

Aktyvi ir linksma programa, po kurios prakaitas nuo ausų lašės net patiems didžiausiems nutrūktgalviams! Mankštinsimės, žaisime ir šoksime. Programa tinka tiek mažoms, tiek labai didelėms vaikų grupėms.

KOMANDINĖS VARŽYTUVĖS

Trukmė – nuo 1 val.

Pasirinktas personažas pasirūpins, kad nei vienas šventės dalyvis neliūdėtų ir nesėdėtų vietoje! Įvairiausi sportiniai žaidimai, estafetės, virvės traukimas, šuoliai maišuose, šokių maratonas ir kitos pramogos.

SPALVOTAS GIMTADIENIS

Trukmė – nuo 1 val.

Visos pramogos, kurios nuspalvins Jūsų šventę tiesiogine to žodžio prasme! Visas laikas skirtas veidukų piešimui, laikinoms blizgančioms tatuiruotėms ir plaukų dažymui ryškiausiomis spalvomis!

DISKOTEKA!

Trukmė – nuo 1 val.

Kviečiame į diskoteką, kurioje išmoksime naujų šokio judesių, žaisime žaidimus, sukursime savo šokį, bandysime įveikti šokių maratoną bei puošimės blizgančiomis tatuiruotėmis.

GROŽIO SALONAS

Trukmė – nuo 1 val.

Pasirinktas personažas pasirūpins, kad nei vienas šventės dalyvis neliūdėtų ir nesėdėtų vietoje! Įvairiausi sportiniai žaidimai, estafetės, virvės traukimas, šuoliai maišuose, šokių maratonas ir kitos pramogos.

PRAMOGŲ FIESTA

Trukmė – nuo 1 val.

Kai šventėje dalyvauja kelios dešimtys ar daugiau vaikų, siūlome programą bent su trimis animatoriais ir skirtingomis pramogų zonomis. Visas veiklas galėsite išsirinkti patys iš plataus sąrašo!

Išskirtinai jūsų šventei:

DIDELI MUILO BURBULAI

Galime įtraukti į pasirinktą programą

Nuo mažų iki labai didelių muilo burbulų! Tiek vaikai, tiek tėveliai gali imti į rankas specialias rakėtes arba lazdeles ir pūsti burbulus kartu su animatoriumi. O kai kuriems smagiausia tiesiog burbulus gaudyti ir sprogdinti…

JODINĖJIMAS PONIAIS

Trukmė – nuo 1 val.

Kaštonas ir Snaigė pasiruošę nudžiuginti mažuosius šventės dalyvius. Kartu atvyksta ir du profesionalūs jodinėjimo instruktoriai. Turėsite galimybę ne tik pajodinėti poniais, tačiau ir įsiamžinti nuotaikingoje fotosesijoje bei užduoti labiausiai rūpimus klausimus.

SALDŽIŲ KOKTEILIŲ BARAS

Trukmė – 2 val.

Mobilus baras ir profesionalus barmenas pasirūpins ne tik gaiviais ir gardžiais, tačiau tuo pačiu įstabiai atrodančiais nealkoholiniais kokteiliais. Jie gaminami šventės vietoje iš sulčių, vaisvandenių, vaisių, ledų, pieno, plaktos grietinėlės, saldumynų ir kitų ingridientų!

CUKRAUS VATA

Galime įtraukti į pasirinktą programą

Saldus šventės akcentas – skaniausi cukraus vatos debesėliai. Atvykstame su profesionalia cukraus vatos gamybos įranga, esant poreikiui – galime gaminti ir spalvotą cukraus vatą (kainuoja papildomai). Užsakant bent dviejų valandų programą – cukraus vatą pridėsime nemokamai!

PASLAPTINGA DĖŽĖ

Galime įtraukti į pasirinktą programą

Ar išdrįsite tik rankos lietimu atpažinti daiktą, esantį mūsų paslaptingoje dėžėje? 4-5 raundų žaidimas, kuomet vaikai nežiūrėdami turi apčiuopti ir atpažinti daiktus, esančius viduje. Dažniausiai tai būna daiktai, kurie iš pirmo prisilietimo mena šiurpius ir keistus dalykus.

PROTMŪŠIS SUAUGUSIEMS

Trukmė – nuo 2 val.

Penki raundai loginių užduočių šventės dalyvius suskirsčius į dvi arba tris komandas. Muzikos mylėtojams darome ir muzikinius protmūšius, kurių užduotys susijusios su dainų, atlikėjų ar dainų tekstų spėliojimais. Kol mažieji šėlsta su animatoriumi, tėveliai gali leisti sau sudalyvauti protmūšyje!

Kalėdos

KALĖDŲ SENELIO PROGRAMA

Kalėdų senelio ir Snieguolės programa su žaidimais, šokiais ir įvairiomis užduotimis. Ir, žinoma, pilnu maišu Kalėdinių dovanų!

Programos trukmė – 45 min

DINGUSI KALĖDŲ ŽVAIGŽDĖ

Elfas Kikis ir Snieguolė kartu su vaikais ieško dingusios Kalėdų žvaigždės. Norėdami ją surasti vaikai turės įveikti penkis iššūkius. Programa be Kalėdų senelio.

Programos trukmė – 45 min

KALĖDŲ SENELIS Į NAMUS

Pakvieskite Kalėdų senelį į namus! Trumpas, 15-20 minučių vizitas, kuris jūsų vaikui paliks nepamirštamą įspūdį!

Programos trukmė 15-20 min

Papildomai siūlome

Antras animatorius
Unikali, Jums sukurta šventės programa ir žaidimai
Viktorinos ir protą lavinančios užduotys
Protmūšiai suaugusiems
Šventinis tortas pagal užsakymą
Įvairių formų saldainių pinjatos
Dideli muilo burbulai
Ledų ir sulčių kokteilių baras su profesionaliu barmenu
Heliu pripildyti balionai
Paslaptinga dėžė (Mystery box)
Profesionalaus spragėsių aparato nuoma
Saldi cukraus vata, gaminama vietoje *
Šventės fotografavimas/filmavimas

* Užsisakant bent dviejų valandų programą – cukraus vatą pridėsime nemokamai!

1 valandos kaina – nuo 90€

Kiekvienas užsakymas yra unikalus, tad ir kaina gali kisti priklausomai nuo Jūsų poreikių, papildomų šventės atributų, animatorių kiekio ir kitų aspektų. Susisiekite jau dabar, papasakokite, kokie yra jūsų lūkesčiai, o mes Jums pateiksime pasiūlymą ir galimus sprendimus!

Į šventes Vilniaus miesto ribose atvykstame nemokamai. Vilniaus rajone skaičiuojamas papildomas atvykimo mokestis – 3€/10km.

Edit Template

MOBILUS BARAS ŠVENTĖS VIETOJE

VAISIŲ IR LEDŲ KOKTEILIAI

Prieš aktyvius šventės žaidimus reikia pasikrauti energijos, o po jų – atsigaivinti! Mobilus baras ir profesionalus barmenas pasirūpins ne tik gaiviais ir gardžiais, tačiau tuo pačiu įstabiai atrodančiais nealkoholiniais kokteiliais. Jie gaminami šventės vietoje iš sulčių, vaisvandenių, vaisių, daržovių, ledų, pieno, plaktos grietinėlės, saldumynų ir kitų ingridientų.

Į šventės vietą profesionalus barmenas atvyksta ne tik su visa reikiama įranga bei pačiu kilnojamu baru, tačiau atsiveža ir visus reikiamus ingridientus. Šventės kulminacijai galime pasiūlyti gaiviųjų gėrimų piramidę.

Kai tik tave pamačiau, iš karto supratau, kad mūsų laukia nuotykiai.

Alan Alexander Milne
„Mikė Pūkuotukas“
Animatoriai, personažai, vaikų šventės